Stok Terbaru Minuman Herba Daun Alfalfa Sudah Sampai

Alhamdulillah, baru-baru ini, dengan izin Allah, stok terbaru minuman herba daun alfalfa sudah sampai ke stor kami. Ini kerana kami sudah kehabisan stok yang terputus buat seketika kerana permintaan yang menggalakkan dari pengguna.

Kami ingin merakamkan ucapan terima kasih kepada pelanggan-pelanggan kami yang terus memberikan sokongan kepada syarikat untuk terus berkembang.

stok minuman herba daun alfalfa
Stok yang sudah sampai di pintu masuk.

Disebabkan stor kami berada di tingkat atas, maka memang agak lelah juga untuk menaikkan stok minuman herba daun alfalfa ini ke atas. Jadi kami hanya letakkan di tangga sahaja untuk memudahkan pelanggan membeli.

minuman herba daun alfalfa sudah sampai
Stok yang baru turun dari lori

Kami juga ingin mengucapkan terima kasih kepada pembekal yang terus memberikan sokongan bagi menjayakan penjualan produk minuman herba daun alfalfa ini.

Adakah anda berminat untuk menjadi pengedar minuman herba daun alfalfa?

Kami juga membuka peluang kepada anda yang berminat untuk menjadi pengedar kami. InshaaAllah kami sedia membantu anda dengan memberikan maklumat yang terperinci kepada anda.

Perniagaan ini bukan perniagaan MLM atau jualan lansung. Kami hanya menjalankan perniagaan secara trading. Klik pada bahagian hubungi kami atau Tel, SMS, atau Whatapps 013-6910675 (En Ehsan) untuk sebarang persoalan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 1 =