Promosi Ramadhan: Baraka Habbatus Sauda RM12.00!

Bismillah.

Alhamdulillah, bulan Ramadhan semakin hampir tiba tidak lama lagi. Jika mengikut kalendar, kita akan mula berpuasa pada hari Khamis ini insya Allah.

Kami di pihak Cahaya Mentari ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada anda semua terutamanya kepada semua pelanggan-pelanggan kami. Tanpa sokongan anda kami tidak akan kekal untuk memberikan produk yang berkualiti untuk anda.

Tawaran Khas bersempena Ramadhan (Diskaun Harga)

Berita baik untuk anda, kami ingin menawarkan harga istimewa untuk produk Baraka Habbatus Sauda. Harga terkini promosi kami adalah RM12.00 sahaja untuk 1 kotak. Anda hanya perlu membeli minimum 2 kotak untuk mendapatkan harga diskaun ini. Kos penghantaran RM6.00 sahaja (untuk pembelian 1-5 kotak). Lebih banyak anda beli, lebih banyak anda jimat kos penghantaran.

Oh ya, harga sebenar di pasaran adalah RM14.00 ke RM15.00 untuk satu kotak.

Pihak kami berbesar hati untuk memberikan diskaun harga bersempena bulan yang mulia yang bakal tiba tidak lama lagi. Ini adalah kerana habbatus sauda insya Allah akan memberikan anda lebih tenaga, kurang rasa lapar, ketika sedang berpuasa nanti.

Habbatus Sauda juga sangat baik untuk mereka yang sering mengalami masalah gastrik. Mungkin ramai yang tidak tahu tentang khasiat habbatus sauda yang mampu menjadi penawar kepada segala penyakit.

Insya Allah bulan puasa pada tahun ini anda akan dapat berpuasa dalam keadaan yang sihat, bertenaga tanpa perlu memikirkan masalah sakit perut akibat gastrik dan sebagainya.

Berapa lama promosi ini?

Promosi ini berlangsung sekarang bermula dari 16.06.2015 sehinggalah 1 minggu sebelum HARI RAYA iaitu pada 10.07.2015 sahaja!

Jadi jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk beribadat dengan badan yang sihat dan bertenaga.

Untuk pengetahuan anda juga, Habbatus sauda boleh dimakan oleh seluruh ahli keluarga yang berumur 12 tahun dan ke atas.

Jadikan makanan sunnah sebagai makanan pilihan sepanjang Ramadhan ini.

 

P.S: Maklumat lanjut tentang khasiat dan kelebihan Habbatus Sauda ada di SINI.

P.S.S: Cara untuk melakukan oder dan pembelian, mohon tekan di SINI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 3 =