Supercat Jusz Plus – Premium Cat Supplement

Masyarakat Malaysia dewasa ini telah terdedah dengan kempen sayangi kucing dan juga semangat cintakan kucing.

Kini memelihara kucing bukan lagi satu hobi, malah telah menjadi satu sumber pendapatan kepada sebilangan pencinta kucing. Kucing yang gebu dan halus bulunya menjadi pilihan pengemar kucing. Yang tidak boleh atau alah dengan kucing juga kini sudah mula berjinak-jinak dengan kucing.

Kucing yang sihat dan cergas, pastinya dapat melakukan pelbagai aktiviti yang mencuit hati kita. Dengan penjagaan yang rapi dan teratur, insyaAllah kucing yang dibela akan gemuk, gebu dan mempunyai bulu yang lembut.

Namun begitu, bagi mereka yang baru berjinak-jinak dengan kucing, sudah tentu tidak tahu bagaimana untuk menjadikan kucing mereka sihat dan gebu.

Di sini, kami ingin memperkenalkan Jusz Plus iaitu supplement atau makanan tambahan yang mampu insyaAllah membuatkan kucing kesayangan anda gebu dan montok.

Apakah kebaikan Supercat Jusz Plus?

  • Membantu mengurangkan masalah ‘hairballs’
  • Sebagai ‘immune & energy booster’
  • Menaikkan selera makan
  • Membantu menghilangkan nafas serta mulut berbau
  • Sebagai ‘toothpaste’ semulajadi
  • Ubat alternatif untuk masalah seperti Parvo virus, Jaundice & FIP
  • Pencernaan yang lebih baik
  • Tulang & otot yang lebih sihat & kuat
  • Mengubati masalah batu karang

Dan banyak lagi kebaikkan yang best dari JUSZ PLUS ini. Jangan risau, produk ini 100% dari bahan semula jadi dan tiada kesan sampingan pada kucing anda.

Apa sebenarnya Jusz Plus ini?

Jusz Plus adalah ‘premium supplement’ untuk kucing kesayangan anda. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi jadi ‘extra virgin coconut oil’ dan sudah diguna pakai secara meluas di negara-negara maju seperti di US dan UK.

Kebaikkan kandungan Jusz Plus ini sangat banyak kalau nak di senaraikan. Jika anda betul-betul sayangkan kucing, Jusz Plus adalah supplement terbaik yang anda patut dapatkan insyaAllah.

AMARAN: Jangan sampai kucing sakit baru nak cari ubatnya. Guna JUSZ PLUS ini sebagai langkah awal. Mencegah lebih elok dari merawat kan??

Bagaimana cara untuk menggunakan Jusz Plus?

Hanya drop/ pam ke dalam makanan atau terus ke dalam mulut kucing anda. Mudah kan??

2 drop/pam bagi setiap 1 KG berat badan kucing.

Tips: Lebih mudah diletakkan di dalam makanan basah (wet food)


Apa kata mereka yang telah menggunakan Supercat Jusz Plus?

Alhamdulillah. Setakat hari ini banyak respon positif daripada pengguna yang telah memberikan Jusz Plus kepada kucing mereka. Anda boleh lihat sendiri respon mereka seperti di bawah ini. Klik untuk besarkan gambar.

 

Testimoni 1
Testimoni 2
Testimoni 3
Testimoni 4
Testimoni 5

Berapakah harga sebotol Supercat Jusz Plus?

Harga termasuk pos untuk Semenanjung: RM57.00

Harga termasuk pos untuk Sabah / Sarawak : RM60.00

BELI SEKARANG

BELI SECARA COMBO SEKARANG!

P.s: Selain daripada memberikan kucing anda makanan yang berkhasiat, anda juga pasti mahukan si manja anda mudah untuk dimandikan dan berbau wangi. Anda boleh mandikan mereka dengan Supercat Jusz Spray. Klik di SINI.

About Cahaya Mentari

Cahaya Mentari Marketing merupakan Pemborong dan Pembekal produk Bumiputera , dan memasarkan produk tersebut ke pasaran tempatan. Kenali Kami | Produk |

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × four =