Salam Jumaat. Selamat Tahun Baharu 2018

Bismillah.

Alhamdulillah. Hari Jumaat yang mulia ini kami ingin mengucapkan selamat hari Jumaat kepada semua yang singgah ke website kami pada hari ini.

Kami doakan yang terbaik untuk anda. Mohon maaf kerana lama tiada khabar berita dan update terbaru di blog kami. Kami ada sentiasa berusaha keras untuk membantu anda mendapat produk yang terbaik dan selamat serta halal.

Dikesempatan ini, kami juga ingin mengucapkan selamat tahun baharu 2018. Walaupun memang sudah agak lambat kerana sekarang sudah masuk bulan febrruari, demi untuk menghargai anda yang singgah di sini, kami tetap ingin mengucapkannya.

Terima kasih atas sokongan anda selama ini terutamanya kepada pelanggan-pelanggan setia kami. Tanpa ada, kami tidak berada di mana kami berada sekarang.

Cabaran ekonomi yang semakin kuat juga membuatkan kami terus gigih bertahan.

Jumpa lagi pada artikel akan datang.

Jangan lupa subscribe newsletter kami ya. Masukkan email anda. InsyaAllah kami bukan jenis suka dan menghambil kesempatan atas maklumat peribadi pelanggan-pelanggan kami.

Terima kasih.

About Cahaya Mentari

Cahaya Mentari Marketing merupakan Pemborong dan Pembekal produk Bumiputera , dan memasarkan produk tersebut ke pasaran tempatan. Kenali Kami | Produk |

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × four =