Penafian, Terma & Syarat

Terma dan Syarat tentang produk serta pelbagai perkara mengenai “legal isue”. Juga syarat- syarat lain yang berkaitan. Sila BACA dahulu sebelum membuat tempahan dan belian.

Mengenai Laman Web ini

Semua maklumat didalam laman web ini adalah dilindungi dan tidak boleh diulang guna dalam apa jua bentuk tanpa persetujuan Cahaya Mentari Marketing. Semua bahan dan cap perdagangan yang dipaparkankan serta digunakan di laman web ini adalah di bawah hak cipta individu atau cap perdagangan syarikat pengeluarannya. Sila hubungi kami untuk mendapat kebenaran.

Syarat-syarat Pembelian secara Borong dan Runcit

  1. Kos penghantaran adalah percuma bagi Negeri Sembilan sahaja (Jarak 50km). Bagi kawasan di luar Negeri Sembilan, cas penghantaran akan dikenakan bergantung kepada jarak dan tempat.
  2. Penghantaran produk akan dibuat dengan menggunakan lori kami.
  3. Jika pelanggan datang sendiri ke premis kami untuk membeli produk, kami bersedia untuk memberi harga istimewa kepada anda.
  4. Penghantaran secara Kurier dan Pos hanya akan dibuat mengikut keadaan dan keperluan. Kami akan memaklumkan kepada anda samada perlu atau tidak penghantaran dibuat melalui kedua-dua kaedah tersebut.
  5. Kami masih belum membuat penghantaran ke negeri Sabah dan Sarawak buat masa ini kecuali produk-produk yang ringan dan boleh di pos.