Cahaya Mentari Marketing Sebagai Pemborong Dan Pembekal Produk Bumiputera

Alhamdulillah, kini telah ramai yang sudah mula sedar akan kepentingan untuk mendapatkan produk-produk halal di Malaysia. Tidak seperti 4 atau 5 tahun dahulu.

Ketika itu kesedaran mengenai kepentingan memakan makanan yang halal dan bersih agak kurang. Pihak berkuasa kurang melakukan kempen serta masyarakat pula tidak mengambil berat kesan makan makanan yang diragui kehalalannya.

Namun begitu, hasil perkembangan teknologi tertutamanya media sosial, masyarakat lebih cepat mendapatkan maklumat daripada komuniti yang mereka sertai di media sosial.

Muka Hadapan Website Kami
Muka Hadapan Website Kami

Kami di Cahaya Mentari Marketing merupakan salah satu pemborong dan pembekal produk-produk bumiputera. Antaranya kami membekalkan susu formula, pucuk tauhu kering dan juga makanan kesihatan.

Bagi anda yang berminat untuk membuka kedai “Halal Mart” atau pemilik kedai runcit yang mahukan produk-produk di bawah edaran kami, kami berbesar hati untuk membekalkan kepada anda.

Kami juga membuka peluang perniagaan sebagai pengedar kami dengan membeli produk-produk kami mengikut kuantiti minimum yang telah ditetapkan. Anda boleh klik pada bahagian Hubungi Kami untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Kami doakan semoga usaha murni ini akan disokong oleh anda dan juga masyarakat dalam memajukan lagi ekonomi bangsa dan negara. Tidak kira apa bangsa dan keturunan, kami inshaaAllah akan cuba membantu anda.

 

Kredit Foto: businessnewsdaily

About Cahaya Mentari

Cahaya Mentari Marketing merupakan Pemborong dan Pembekal produk Bumiputera , dan memasarkan produk tersebut ke pasaran tempatan. Kenali Kami | Produk |

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 3 =